SURGEX GESTOR DE ENERGIA ELITE 16A

SURGEX GESTOR DE ENERGIA ELITE 16A_0


Ref: SX-AX16EI SurgeX

Axess elite proporciona comunicació bidireccional mitjançant adreça ip, administra l'ús d'energia del sistema, pot seqüenciar preses individuals, monitoritza l'ús d'alimentació a nivell del sistema, controla les unitats d'expansió des de la unitat mestra i controla el consum d'energia del sistema per cada dispositiu connectat. Sintegra amb la majoria dels principals sistemes de control, inclosos amx i crestron.
La gui fàcil de fer servir permet als tècnics reiniciar els equips bloquejats, reciclar l'alimentació, programar activadors automàtics als dispositius autoping, monitoritzar sortides individuals i configuracions d'alimentació per eliminar el temps i els costos associats amb l'enviament d'un tècnic al lloc.
Axess elite també compta amb la tecnologia advanced series mode® que elimina tota l'energia de sobretensió per garantir que els equips connectats estiguin protegits contra sobretensions, pics, transitoris elèctrics i soroll sense produir contaminació perjudicial a terra o pertorbacions de manera comuna. És la tecnologia més avançada disponible per protegir equips av.